Programe de convertit fișiere video

Programe de convertit fișiere video
Vrei să converți fișiere video în alte formate dar nu stii ce program să utilizezi, prin acest post a să îți propun cele mai bune programe de convertit fișiere video.

Handbrake
Handbrake este una din cele mai bune programe pentru a converti fișiere video, pentru a deascarca apasă aici.
Handbrake este compatibil cu: Windows, Mac OS X și Linux, poate converti numa în formatele MP4 și MKV.
Când întri în programă apasă pe "File" pentru a selcționa videoclipul pe care a-l vrei sa-l converți sau pe "Open Sourceînalt la stânga. Acuma trebuie să selcționezi destinația videoclipului convertit, pentru a o face apasă pe "Browseși pune un nume la fișier, în "Output Settings" selecționezi formatul și la dreapta calitatea. Pentru a porni convertirea apasă pe "Start Encodeînalt la stânga.

Any Video Converter
Any Video Converter este tot una din cele mai bune programe de convertit fișiere video, pentru a descarca apasă aici.
Any Video Converter este compatibil cu Windows și Mac OS X, poate converti videoclipurle în formatele WMV, MPG, MP4, AVI, ASF, M2TS, 3GP, 3G2, FLV, MKV, SWF, WEBM, HTML5 WEBM, HTML5 OGG, HTML5 MP4 și alte.
Pentru a converti un videoclip apasă pe "Add Video(s)", selcționează formatul și apsă pe "Convert Now".

Movavi
Movavi este o bună programă pentru a converti videoclipuri, pentru a descarca apasă aici.
Movavi este compatibil cu Windows și Mac OS X, poate converti videoclipurle în AVI, MP4, FLV, MPEG-1,2, MOV, MKV, WMV, VOB, 3GP, SWF, MP3, AAC, WAV și alte.
Pentru a converti un videoclip apasă pe "Add Media", pe "Add Videoși selcționează videoclipul, acuma selcționează formatul și apasă pe "Convertîn jos la dreapta.

XMedia Recode
XMedia Recode este tot o bună programă pentru a converti videoclipuri, pentru a descarca apasă aici.
XMedia Recode este compatibil numa cu Windows, poate converti videoclipurle în 3GP, 3GPP, 3GPP2, AAC, AC3, AIFF, AMR, ASF, AU, AVI, DIVX, DTS, DVR-MS, FLV,H.261, H.263, H.264, M4A, M1V, M2V, M4V, MKV, MMF, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, TS, MP2, MP3, MP4, MP4V, MOV, PSP, VCD, SWF, VOB, WAV, WMA e WMV.
Pentru a converti un videoclip apasă pe "Open Fileînalt la stânga și selcționează videoclipul, acuma selcționează formatul în "Formatși pentru a converti apasă pe "Encode".


Niciun comentariu

saitulmoldovenesc.blogspot.com Web analytics


© 2016 -- 2018

Un produs Blogger.