Aplicații de convertit fișiere

Aplicații de convertit fișiere
Vrei să converți toate tipurle de fișiere care le ai în telefonul tău Android în alte formate dar nu stii ce aplicații să utilizezi, prin acest post a să îți propun cele mai bune aplicații de convertit fișiere.

The File Converter
The File Converter este cea mai bună aplicație de convertit toate tipurle de fișiere, pentru a descarca apasă aici.
The File Converter poate converti videoclipurle, imaginile, fișierele audio, documentele, Ebook-uri și arhivile în principalele formate.
Pentru a selecționa un fișier apasă pe "Pick Fileși selecționează fișierul, pe urmă în "Output Format" selecționează formatul și pentru a converti apasă pe "GO" jos la dreapta.
Un defect care are această aplicație este că dupa ce ai terminat creditele trebuie să plătești pentru a avea alte credite.

All File Converter
All File Converter este tot una din cele mai bune aplicații de convertit toate tipurle de fișiere, pentru a descarca apasă aici.
All File Converter poate converti  videoclipurle, imaginile, fișierele audio, documentele și Ebook-uri în principalele formate.
Pentru a converti un fișier trebuie mai întâi să selecționezi ce tipologie de fișier vrei să converți (de exemplu dacă vrei să converți un document trebui să apeși pe "document"), pe urmă trebuie să selecționezi și formatul apasă pe "Next". Acuma pentru a selecționa fișierul apasă pe "Alegeți fișierulși pentru a converti apasă pe "Convert file".

Easy File Converter 
Easy File Converter este tot una din cele mai bune aplicații pentru a converti toate tipurle de fișiere în alte formate, pentru a descarca apasă aici.
Easy File Converter poate converti videoclipurle, imaginile, fișierele audio, documentele, Ebook-uri, arhivile și alte tipuri fișiere în principalele formate.
Pentru a converti un fișier trebuie mai întâi să selecționezi ce tipologie de fișier vrei să converți, pe urmă apasă pe "Select file" pentru a selecționa fișierul, în "Output Format" selecționează formatul și apasă pe "Convert".


Niciun comentariu

saitulmoldovenesc.blogspot.com Web analytics


© 2016 -- 2018

Un produs Blogger.