Cum să utilizezi PlayStation 2 pe PC

Cum să utilizezi PlayStation 2 pe PC
Ai vre să te joci la jocurle pentru PlayStation 2 pe computer dar nu stii cum, prin acest post a să te ajut.

PCSX2
PCSX2 este cel mai bun emulator pentru PlayStation 2 compatibil cu: Windows, MAC OS X și Linux, pentru a descarca apasă aici.
Descarcă "PCSX2 1.4.0 Standalone Installer - 1.4.0", pe urmă trebuie să descarci Bios-ul: descarcă "Sony PlayStation 2 BIOS (E)(v2.0)(2004-11-04)[SCPH50003]".
După ați descarcat installer-ul a-l deschideți apăsați pe "Next", pe "Installși pe "Close".
Deschideți PCSX2, selceționați limba, pe urmă apasă  pe "Next", pe "Next", acuma trebuie de selcționat Bios-ul, pentru a-l selcționa scoateți bifa de la "Use default settings" pe urmă apăsați pe "Browseși selcționați dosarul unde se găsește Bios-ul, pe urmă apăsați pe "Refersh list", selecționează Bios-ul și apasă pe "Finish".
Acuma trebuie de configurat emulatorul, pentru a configura apasă pe "Config", pe "Video (GS)" și pe "Plugin settings...", în Adapter selecționați numele de la placa video din computerul vostru, restul lăsați cum este și apăsați pe"OK". Pentru a configura controalele apăsați pe "Controllers (PAD)și pe "Plugin settings...", pe urmă apasă pe "Pad 1", pentru a configura tastele apasă pe un dreptunghi și pe tastul de la tastură care a-l vreți sa-l utilizați, după de ce aplicați și apasă pe "OK".
Pentru a deschide o joacă din computer apasă pe "CDVD", pe "ISO Seleector", pe "Browseși selecționează joaca.
Site-uri pentru a descarca jocuri pentru PlayStation 2:
Emuparadise
Theisozone
Nicoblog
Coolrom
Romhustler
Romulation
Portalroms


Niciun comentariu

saitulmoldovenesc.blogspot.com Web analytics


© 2016 -- 2018

Un produs Blogger.