Programe de convertit fișiere

Programe de convertit fișiere
Vrei să converți toate tipurle de fișiere care le ai în computer tău în alte formate dar nu stii ce programe să utilizezi, prin acest post a să îți propun cele mai bune programe de convertit fișiere.

Format Factory
Format Factory este una din cele mai bune programe de convertit toate tipurle de fișiere, pentru a descarca apasă aici.
Format Factory poate converti toate tipurle de fișiere. Pentru a selecționa un fișier trebui sa-l tragi pe programă, selecționează formatul, apasă pe "OK" pe urmă pentru a converti apasă pe "Start".


All File to All File Converter 3000
All File to All File Converter 3000 este o bună programă de convertit toate tipurle de fișiere, pentru a descarca apasă aici.
Această programă poate converti toate tipurle de fișiere în principalele formate. Pentru a converti un fișier apasă pe "Add Filesînalt la stânga, selecționează fișierul, pe urmă în "Output typeselecționează formatul, în "Output directoryselecționezi destinați și acuma trebui să apeși pe "Convert".

Free All Office Converter Pro
Free All Office Converter Pro este tot o bună programă de convertit fișiere, pentru a descarca apasă aici.
Free All office Converter Pro poate converti numa imaginile și documentele.
Pentru a selecționa un fișier apasă pe "File", pe "Choose Fileși selecționează fișierul, pe urmă în "Output Formatselecționează formatul, în "Output Path" selecționează destinația și pentru a converti apasă pe "Convert" jos la dreapta.


Niciun comentariu

saitulmoldovenesc.blogspot.com Web analytics


© 2016 -- 2018

Un produs Blogger.