Site-uri de convertit fișiere video

Site-uri de convertit fișiere video
Vrei să converți videoclipurle care le ai în computerul tău în alte formate dar nu vrei să descarci nici o programă, prin acest post a să îți propun cele mai bune site-uri de convertit videoclipuri.

Convert Files
Convert Files este unul din cele mai bune site-uri pentru a converti fișiere video în alte formate, pentru a deschide site-ul apasă aici.
Convert Files poate converti fișierele video în acestea formate: RAR, XLS, ODS, CSV, PDF, HTML, ZIP,  FB2, MOBI, LIT, PDF, TXT, TAR, ZIP, TGZ, TAR.GZ, GZ, 7Z și altele.
Convert Files poate converti videoclipurle di computerul tău sau online prin URL.
Pentru a converti un fișier video apasă pe "Choose a local file", pe "Browse..." pentru a selecționa un videoclip din computer sau apasă pe "or download it from și pune URL-ul de la video, pe urmă în "output format" selecționează formatul, apasă pe "Convert", pe "Click here to go to the download pageși pe linkul care a să apară.

CloudConvert
CloudConvert este tot unul din cele mai bune site-uri de convertit fișiere video, pentru a deschide site-ul apasă aici.
CloduConvert poate converti fișierele video în acestea formate: 3GP, AVI, FLV, MKV, MOV, MP4, MPG, MXF, OGG, RM, SWF, TS, VOB, WEBM și WMV.
Pentru a converti un videoclip apasă pe "Select Files", selecționează formatul, apasă pe "Start Conversionși pe "Download".


Convert Video Online
Convert Video Online este tot unul din cele mai bune site-uri pentru a converti fișiere video în alte formate, pentru a deschide site-ul apasă aici.
Convert Video Online poate converti fișierele video în acestea formate: MP4, AVI, MPEG, MOV, FLV, 3GP, WEBM, MKV, Apple, Android, Samsung, Blackberry, Sony, Nokia, WMV și GIF.
Convert Video Online poate converti videoclipurle di computerul tău sau online prin URL.
Pentru a converti un fișier video apasă pe "Opne fileși selecționează videoclipul sau apasă pe "URL", pune URL-ul și apasă pe "Open", acuma selecționează formatul, apasă pe "Convertși pe "Download".



Niciun comentariu

saitulmoldovenesc.blogspot.com Web analytics


© 2016 -- 2018

Un produs Blogger.