Site-uri de convertit imagini

Site-uri de convertit imagini
Vrei să converți imaginile care le ai în computerul tău în alte formate dar nu vrei să descarci nici o programă, prin acest post a să îți propun cele mai bune site-uri de convertit imagini.

ConvertImage
ConvertImage este unul din cele mai bune site-uri de convertit imagini în alte formate, pentru a întra pe site apasă aici.
ConvertImage poate converti imaginile în formatele: JPG, PDF, PNG, BMP, GIF, ICO, PSD, TIF și PCX. Pentru a converti fișierul selecționează formatul, apasă pe "Select your image..." pentru a selecționa imaginea,selecționează "Yeslângă scrisul "I agree to the terms of use", apasă pe "Convert this image" pentru a converti fișierul și pe "Download the image" pentru a descarca imaginea.

SciWeavers
SciWeavers este un bun site pentru a converti imagini în alte formate, pentru a întra pe site apasă aici.
SciWeavers poate converti imaginile în formatele: JPG, PNG, GIF, TIF, BMP, PPM și PGM.
Sciweavers poate converti numa imaginile online și anume numa cu URL-ul de la imagine. Pentru a converti o imagine pune URL-ul de la imagine în "URL", selecționează formatul în "Format", pune codul care apare supt "Snapshot", apasă pe "Convertși pe "Download Image".

VeryPDF
VeryPDF este tot unul din cele mai bune site-uri pentru a converti imagini în alte formate, pentru a întra pe site apasă aici.
VeryPDF poate converti imaginile în formatele: JPG, PNG, GIF, TIF, BMP, PPM, PGM și RAS.
VeryPDF îți permite să converți imaginile care le ai în computer sau imaginile online cu URL-ul. Pentru a converti o imagine selecționează fișierul în "Input a file" sau pune URL-ul în "Enter a URL", selecționează formatul în "Output formatși apasă pe "Upload and Convert".

Convert My Image
Convert My Image este tot un bun site pentru a converti imagini în alte formate, pentru a întra pe site apasă aici.
Convert My Image poate converti imaginile în formatele: JPG, PNG, GIF, BMP, TIF, PIC, XPM, RGP, EPS, PS și PDF.
Pentru a converti o imagine apasă pe "Browse file..." pentru a selecționa fișierul din computerul tău, selecționează formatul în "Convert to:și per urmă a să apară numele de la imagine, pentru a descarca apasă pe numele de la imagine.

Go4Convert
Go4Convert este tot unul din cele mai bune site-uri de convertit imagini în alte formate, pentru a întra pe site apasă aici.
Go4Convert poate converti imaginile în formatele: JPG, JPEG, GIF, BMP, ICO, HDR, J2K, TIFF, JNG, PCX, MNG, PPM, PNG, WBMP, PSD, PICT și MNG.
Go4Convert îți permite să converți imaginile care le ai în computer sau cu URL. Pentru a converti o imagine trebuie mai intâi să selecționezi formatul în "Choose Target Destination Formats", selecționează imaginea apăsând pe "Load From Disk" pentru a selecționa imaginea de pe computer sau pe "Load From Web" pentru a pune URL-ul de la imagine și imaginea a să fie descarcată în automat.

CoolUtils
CoolUtils este tot unul din cele mai bune site-uri pentru a converti imagini în alte formate, pentru a întra pe site apasă aici.
CoolUtils poate converti imaginile în formatele: JPG, PNG, GIF, BMP, TIF, PIC, XPM, RGP, EPS, PS, PDF, PCX, SR2, PSD, RAW și altele.
Pentru a converti o imagine apasă pe "Select files..." pentru a selecționa imaginea de pe computer, acuma selecționează formatul în "Set convert options",apasă pe "Download Converted Fileși imaginea a să fie descarcată în automat.


Niciun comentariu

saitulmoldovenesc.blogspot.com Web analytics


© 2016 -- 2018

Un produs Blogger.