Aplicații pentru a converti fișiere audio

Aplicații pentru a converti fișiere audio
Vrei să converți fișierele audio care le ai în telefonul tău Android dar nu stii ce aplicații să utilizezi, prin acest post a să îți propun cele mai bune aplicații pentru a converti fișierele audio în alte formate.

Converter Audio
Converter Audio este una din cele mai bune aplicații pentru a converti fișierele audio în alte formate, pentru a descarca aplicația apasă aici.
Converter Audio poate converti fișierele audio în acestea formate: MP3, AAC, WMA, AC3, WAV și FLAC.
Pentru a converti un fișier audio trebuie să selecționezi fișierul audio, pe urmă selecționează formatul și apasă pe "Convertit".

Audio Converter
Audio Converter este tot una din cele mai bune aplicații pentru a converti fișierele audio în alte formate, pentru a descarca aplicația apasă aici.
Audio Converter poate converti fișierele audio în acestea formate: AAC, AC3, AIFF/AI, amr, AMR, FLAC, M4A, MP3, OGG, OPUS, WAV, WMA și WV.
Pentru a selecționa un fișier audio apasă pe "Select Audio File", pe "File Browser", selecționează formatul, apasă pe "Convert Toși pe bifa la stânga.

All Video Mp3 Audio Converter
All Video Mp3 Audio Converter este o bună aplicație pentru a converti fișierele audio în alte formate, pentru a descarca aplicația apasă aici.
All Video Mp3 Audio Converter  poate converti fișierele audio în acestea formate: AC, OGG, AIF, AIFF, WAV, RA, FLAC, WMA, AC3, RMVB, FLV, AVI, MOV, MP4, M4A, 3GP, 3G2, MJ2, MKV, WMV, WEBM, DIVX, Audiobook și Ringtone.
Pentru a selecționa un fișier audio apasă pe plusul jos la dreapta, selecționează formatul apăsând pe "Convert to" la stânga și apasă pe "Convert".



Niciun comentariu

saitulmoldovenesc.blogspot.com Web analytics


© 2016 -- 2018

Un produs Blogger.