Aplicații pentru a converti imagini

Aplicații pentru a converti imagini
Vrei să converți imaginile care le ai în telefonul tău Android dar nu stii ce aplicații să utilizezi, prin acest post a să îți propun cele mai bune aplicații pentru a converti imaginile în alte formate.

Image Converter
Image Converter este una din cele mai bune aplicații pentru a converti imaginile, pentru a descarca aplicația apasă aici.
Image Converter poate converti fișierele audio în acestea formate: AAI, ART, ARW, AVI, AVS, BPG, BMP, BMP2, BMP3, CALS, CGM, CIN, CMYK, CMYKA, CRW, CUR, CUT, DCM, DCR, DCX, DDS, DIB, DJVU, DNG, DOT, DPX, EMF, EPDF, EPI, FAX, FIG, FITS și altele.
Pentru a selecționa o imagine apasă pe săgeata albă în cercul albastru închis, pe urmă apasă de 5 ori pe cele două săgeți jos la dreapta, după de ce selecționează formatul, pentru a converti apasă pe săgeata jos în mijloc și pe "Yes".

Image Converter
Image Converter este o bună aplicație pentru a converti imaginile, pentru a descarca aplicația apasă aici.
Image Converter poate converti fișierele audio în acestea formate: BMP, EPS, GIF, ICO, JPG, PNG, SVG, TGA, TIFF, WBMP și WEBP.
Pentru a selecționa o imagine apasă pe pictura în mijloc la dreapta, pe urmă în "Convert" selecționează formatul, pentru a converti apasă pe bifa înalt la dreapta.

Free Image Converter
Free Image Converter este tot o bună aplicație pentru a converti imaginile, pentru a descarca aplicația apasă aici.
Free Image Converter poate converti fișierele audio în acestea formate: BMP, DDS, EPS, EXR, GIF, ICO, JPG, MNG, PCX, PNG, PSD, PDF, SVG, TGA și TIFF.
Pentru a selecționa o imagine apasă pe plusul verde în cercul roz și pe "Gallery", pentru a converti o imagine apasă pe "Converting", în "Convert to" selecționează și apasă pe "Convert".


Niciun comentariu

saitulmoldovenesc.blogspot.com Web analytics


© 2016 -- 2018

Un produs Blogger.