Programe de convertit imagini

Programe de convertit imagini
Vrei să converți imaginile care le ai în computer tău în alte formate dar nu stii ce programe să utilizezi, prin acest post a să îți propun cele mai bune programe de convertit imagini.

AVS Image Converter
AVS Image Converter este o bună programă pentru a converti imagini în alte formate, pentru a descarca apasă aici.
AVS Image Converter este compatibil cu: Windows, Mac OS X și Linux, poate converti imaginile în acestea formate: JPEG, PDF, RAW, TIFF, TGA, RAS, GIF, JPEG 2000 și animated GIF/PNG.
Pentru a selecționa o imagine apasă pe "File", pe "Addși selecționează imaginea, acuma selecționează destinația fișierului convertit în "Destination Folderîn jos la dreapta. Pentru a converti imaginea selecționează formatul la stânga și apasă pe "Converterîn jos la dreapta.

Free Image Convert and Resize
Free Image Convert and Resize este tot o bună programă de convertit imagini, pentru a descarca apasă aici.
Free Image Convert and Resize este compatibil numa cu Windows, poate converti imaginile în acestea formate: JPG, PNG, BMP, GIF, TGA și PDF.
Pentru a selecționa o imagine apasă pe "Addși selecționează imaginea, acuma terbuie să selecționezi destinația în "Output folder". Pentru a converti imaginea apasă per cercul "In %", în "To format" selecționezi formatul în care vrei să converți imaginea și apasă pe "Convert" pentru a converti.

XnConvert
XnConvert este una din cele mai bune programe pentru a converti imagini în alte formate, pentru a descarca apasă aici.
XnConvert este compatibil cu: Windows, Mac OS X și Linux, poate converti imaginile în acestea formate: BMP, EMF, GIF, ICO, JPG, PCX, PDF, PNG, PSD, RAW, TIF și altele.
Pentru a selecționa o imagine apasă pe "Add Files...și selecționează imaginea. Pentru a converti imaginea apasă pe "Output",  tot în "Output" selecționezi destinația, în "Format" selecționezi formatul și pe a converti apasă pe "Convertîn jos la dreapta.

Adapter
Adapter este tot una din cele mai bune programe pentru a converti imagini în alte formate, pentru a descarca apasă aici.
Adapter este compatibil cu Windows și Mac OS X, poate converti imaginile în acestea formate: JPG, PNG, BMP, TIFF și GIF.
Pentru a selecționa o imagine apasă pe acele trei liniuțe în jos la stânga, pe "Add Items to Queue...șselecționează imaginea. Pentru a converti selecțonează formatul în ">>>Select Output Format<<<și apasă pe "Convert".

PixConverter
PixConverter este tot o bună programă de convertit imagini, pentru a descarca apasă aici.
PixConverter este compatibil numa cu Windows, poate converti imaginile în acestea formate: JPG, GIF, PCX, PNG, BMP și TIF.
Pentru a selecționa o imagine apasă pe "Add Image(s)...înalt la stânga. Pentru a converti o imagine apasă pe "Customîn jos la stânga, în "Output Format" selecționezi formatul, acuma apasă pe "Next", în "Destination Folder Options" selecționezi destinația, acuma apasă din nou pe "Nextși pe "Convert Now".

SendTo-Convert
SendTo-Convert este o simplă programă de convertit imagini, pentru a descarca apasă aici.
SendTo-Convert este compatibil numa cu Windows, poate converti imaginile în acestea formate: BMP, PNG, JPEG și GIF.
În această programă în primul rând tebui să selecționezi formatul în "Output Formatși destinația în "Output Folder". Pentru a converti o imagine trebuie să o trageți pe programă.


Niciun comentariu

saitulmoldovenesc.blogspot.com Web analytics


© 2016 -- 2018

Un produs Blogger.