Site-uri de convertit fișiere audio

Site-uri de convertit fișiere audio
Vrei să converți fișiere audio care le ai în computerul tău în alte formate dar nu vrei să descarci nici o programă, prin acest post a să îți propun cele mai bune site-uri de convertit fișiere audio.

Online Audio Converter
Online Audio Converter este unul din cele mai bune site-uri pentru a converti fișiere audio, pentru a deschide site-ul apasă aici.
Online Audio Converter poate converti fișierele audio în formatele: MP3, WAV, iPhone Ringtone, M4A, FLAC, OGG, MP2 și AMR.
Online Audio Converter poate converti fișierele audio care le ai în computer sau numa online cu URL.
Pentru a converti un fișier audio apasă pe "Open files" pentru a selecționa un fișier din computer sau apasă pe "URL" pentru a pune URL-ul de la fișierul audio, pe urmă selecționează formatul, apasă pe "Convertși pe "Download".

Media.io
Media.io este un bun site pentru a converti fișiere audio, pentru a deschide site-ul apasă aici.
Media.io poate converti fișierele audio în formatele: MP3, WAV, WMA și OGG.
Media.io poate converti fișierele audio care le ai în computer sau numa online cu URL.
Pentru a converti un fișier audio apasă pe "Selectați fișierele pentru încărcare" sau pe "Importați un URL pentru a pune URL-ul de la fișierul audio, acuma selecționează formatul, apasă pe "Convertireși pe "Download".

CoolUtils
CoolUtils este tot unul di cele mai bune site-uri de convertit fișiere audio, pentru a deschide site-ul apasă aici.
CoolUtils poate converti fișierele audio în formatele: MP3, WMA, MP4, WAV și OGG.
Pentru a converti un fișier audio apasă pe "Select files...", selecționează fișierul, selecționează formatul și apasă pe "Download Converted File".

Convert Audio Files
Convert Audio Files este un bun site pentru a converti fișiere audio în alte formate, pentru a deschide site-ul apasă aici.
Convert Audio Files poate converti fișierele audio în formatele: 3GP, AC3, AMR, AAC, ALAC, WMA, AIFF, DAUD, FLAC, MP4, MP2, MP3, M4A, OGG, VOC și WAV.
Pentru a converti un fișier audio apasă pe "Select a File", selecționează fișierul, selecționează formatul și apasă pe "Convert", pe urmă a să apară numele de la fișier, pentru a descarca apasă pe numele de la fișier.

Ancovert
Ancovert este unul din cele mai bune site-uri pentru a converti fișiere audio n alte formate, pentru a deschide site-ul apasă aici.
Ancovert poate converti fișierele audio în formatele:  WAV, WMA, MP3, OGG, AAC, AU, FLAC, M4A, MKA, AIFF și OPUS.
Ancovert poate converti fișierele audio care le ai în computer sau online cu URL.
Pentru a converti un fișier audio apasă pe "File", pe "Select fileși selecționează fișierul sau apasă pe "URLși pune URL-ul, selecționează formatul în "Target formatși apasă pe "Convert Now!".



Niciun comentariu

saitulmoldovenesc.blogspot.com Web analytics


© 2016 -- 2018

Un produs Blogger.