Site-uri de convertit documente

Site-uri de convertit documente
Vrei să converți documentele care le ai în computerul tău în alte formate dar nu vrei să descarci nici o programă, prin acest post a să îți propun cele mai bune site-uri de convertit documente.

DocuPub Document Converter
DocuPub Document Converter este unul din cele mai bune site-uri de convertit documentele în alte formate, pentru a întra pe site apasă aici.
DocuPub Document Converter poate converti documentele în acestea formate: PDF, PDF/A, PostScript, EPS, BMP, JPEG, TIFF, PCX și PNG.
Pentru a converti un document trebui mai întâi să selecționezi formatul în "Conversion Settings", selecționează documentul în "Select the File to convert", apasă pe "Upload & Convertși pe numele de la document.


Cometdocs
Cometdocs este tot unul din cele mai bune site pentru a converti documentele în alte formate, pentru a întra pe site apasă aici.
Cometdocs poate converti documentele în acestea formate: DOCX, XLSX, DWG, PPTX, DXF, HTML, BMP, TXT, ODP, ODS și ODT.
Pentru a converti un document apasă pe "Uploadși selecționează documentul, pe urmă apasă pe "Convertși trage documentul în "Drag your uploaded files here", acuma selecționează formatul și apasă pe dreptunghiul verde unde este scris "Convert".


PDF to DOC
PDF to DOC este un bun site de convertit documentele în alte formate, pentru a întra pe site apasă aici.
PDF to DOC poate converti numa documentele "PDF" dar este posibil de convertit și alte formate, pentru a converti alte documentele de alte formate, trebuie de mișcat cursorul jos pe site și de selecționat unul din 7 linkuri.
Pentru a converti un document selecționează formatul în care vrei să fie convertit documentul, apasă pe "UPLOAD FILEși pe "DOWNLOAD".

Online2PDF
Online2PDF este tot un bun site pentru a converti documentele în alte formate, pentru a întra pe site apasă aici.
Online2PDF poate converti documentele în acestea formate: PDF, DOCX, DOC, ODT, XLSX, XLS, ODS, PPTX, PPT, ODP, RTF și TXT.
Pentru a converti un document apasă pe "Select filesși selecționează documentul, pe urmă apasă pe "convert to" pentru a selecționa formatul și apasă pe "Convert".


Niciun comentariu

saitulmoldovenesc.blogspot.com Web analytics


© 2016 -- 2018

Un produs Blogger.