Cum să te uiți posturi TV de pe computer

Cum să te uiți posturi TV de pe computer
Vrei să te uiți posturi TV de pe computer dar nu știi cum să faci, sau nu știi ce programă să utilizezi, prin acest post a să îți arăt cum să faci și ce programe trebuiesc.

VLC Media Player
VLC Media Player este cel mai bun player pentru computer, citește aproape toate formatele video, este disponibil pe: Windows, MAC OS X, Linux, Windows Phone, Android și IOS, petru a descarca apasă aici.
Pentru a vede un canal trebui să ai link-ul canalului sau să descarci o playlist cu toate canalele care te interesează.
Cele mai bune site-uri pentru a avea link-uri de canale TV sau playlisturi:
SourceTV
IPTV Zone
IPTV M3U Streaming
IPTV Sat Links
Ramalin
IPTV4Free

Pentru a vedea un canal pe VLC Media Playerîntră pe programă mișcă cursorul în alt la stânga și apasă pe "Mediași pe "Deschide un flux de rețea", de supt scrisul "Te rog introdu un URL de rețea" pune link-ul de canalul care l-ai ales.


Pentru a putea vedea mai multe canale descarca o playlist cu posturi TV și o deschideți cu VLC Media Playerîn automat VLC o să deschidă canalele.

Simple TV
O altă programă bună pentru a vedea posturi TV este Simple TV pe care poți și să îregistrezi transmisii de la un canale, pentru a descarca apasă aici.
Pentru a vedea un canal apasă pe cercul verde cu plus înăuntru, în "Name" pune numele canalului și în "Address" link-ul canalului și apasă pe "Save". La stânga a să apară canalul, apasă de două ori repede pe el pentru al vedea.
Pentru a încarca o playlist apasă pe carnetul cu plus verde, pe urmă apasă pe trei puncte selectează fișierul și apasă pe "Load" pe urmă pe "OK" , și la  stânga o să apară canalele.



Niciun comentariu

saitulmoldovenesc.blogspot.com Web analytics


© 2016 -- 2018

Un produs Blogger.