Cele mai bune site-uri pentru a încarca fișiere

Cele mai bune site-uri de încarca fișiere
Vrei să încarci un fișier pe un site pentru a partaja link-ul cu alte persoane pentru a le face descarca fișierul tău, dar nu știi care site să folosești, nu te teme astăzi îți arăt cele mai bune servicii online.

 1.Google Drive este unul din cei mai bune servicii de a încarca fișiere online, îți oferă 15 GB gratis,       dacă vrei GB în plus trebuie să plătești( 1,99 pe lună pentru 100 GB, €9,99 pe lună pentru 1 TB).

 2.DropBox oferă doar 2 GB dar acest serviciu poate sincroniza toate fișierele, documente, fotografiele     din computer, din telefon sau din tabletă.

 3.Mega este unul din cele mai bune servicii online de a încarca fișiere, îți oferă 50 GB care dacă             plătești, ajunge până la 4 TB. Serviciul oferă și un download foarte repede.

 4.MediaFire este cel mai cunoscut serviciu pentru genul său, oferă 10 GB gratis, dacă                           plătești oferă până la 1 TB.

 5.OneDrive în ultimul timp vine foarte mul folosit, oferă 5 GB gratis, dar dacă plătești oferă până la 1  TB.

 6.4Shared și el este tot un serviciu foarte cunoscut, oferă 15 GB gratis, dacă plătești oferă până la 100 GB.

 7.ZippyShare este un serviciu care în ultimul timp a avut succes, oferă GB nelimitat, dar nu  poți încarca fișiere mai mari de 200 MB.



Niciun comentariu

saitulmoldovenesc.blogspot.com Web analytics


© 2016 -- 2018

Un produs Blogger.