Cum să faci scrisuri personalizate

Cum să faci scrisuri personalizate
Vrei să faci scrisuri personalizte pentru  a înfrumuseța blogul tău, sau site-ul tău, sau altru, da nu stii cum să faci, sau n-ai timp pentru a le face, te ajut eu spunându-ți niște servicii online gratis.

Cool Text
Cool Text este considerat unul di cele mai bune servicii online pentru a crea scrisuri personalizte și scrisuri personalizate animate.
Pentru a începe a crea apasă aici pentru a vă duce pe pagina principală a site-ului, selecționați  stilul care vă place mai mult, apăsați o data pe iel, o să va apară asta

în "Logo Text" scrieți textul care doriți, în "Font" poți schimba stilul, în "Text Size" schimbi marimea scrisului. Pe "Logo" poți schimba culorile și grosimea liniele negre. Pe "Shadow" poți pune umbrele. Pe "Imagepoți decide marimea,alinierea și formatul. Și pe "Composite" pentru a adăuga incă un stil.
Pentru a salva apsă  pe "Create Logoși pe urmă pe "Download Image".

 Flamming Text
Flamming Text este un tot un servicu online asemănător a Cool Text dare are mai multe funcţii.
Pentru a începe a crea apasă aici selecționați  stilul care vă place mai mult, apăsați o data pe iel, selectați tipul de stil la stilul de mai înainte sau pe "Edit Logo", de aicea este tăt egal la Cool Text.
Pentru a descarca apasă pe "Nextși pe urmă pe "Download".

Alte servicii online
TextSpace
GitterMaker
GraffitiGen
Ninja Text
Bart Generator
SignBot
Heteemel
Toate servicile astea funcționează în mod similar, cea ce să schimbă sunt stilurle.


Niciun comentariu

saitulmoldovenesc.blogspot.com Web analytics


© 2016 -- 2018

Un produs Blogger.