Aplicații pentru a accelera un telefon Andorid

Aplicații pentru a accelera un telefon Andorid
Telefonul tău merge încet și nu știi ce să faci ca să meargă mai repede nu te teme prin acest post a să îți arăt niște aplicații pentru sa-l accelerezi, dacă nu vezi schimbari probabil trebuie sa-l resetezi (pentru a vedea cum să resetează un telefon apasă aici).

Clean Master
Clean Master este cea mai faimoasă aplicație pentru sterge fișiere, cache, pentru a elibera RAM-ul, poți să accelerzi jocurle și să optimizezi bateria pentru a ține mai mult, pentru a descarca apasă aici.
Pentru sterge fișiere inutile și cache-urle apasă pe "Junk Filesși pe "Clean Junk", pentru a elibera RAM-ul apasă pe "Phone Boostși pe "Boost", pentru a accelera o joacă sau o aplicație întră în "Phone Boostși apasă pe joystick-ul înalt la dreapta și seleceționați joaca sau aplicația, pentru a optimizza bateria apasă pe "Battery Saverși pe "Optimize".

CM Security AppLock AntiVirus
CM Security AppLock AntiVirus este similară la Clean Master dar îi mai concentrată pentru a proteja telefonul de virsuri și de protecție de privacy, pentru a descarca apasă aici.
Pentru a face o scannare cu antivirusul apasă pe cercul în  mijloc unde este scris "SCAN Antivirus & Boost", pentru a elibera RAM-ul apasă pe "Phone Boost", pentru sterge fișiere inutile și cache-urle apasă pe "Junk Filesși pe "Clean Junk", pentru a optimizza bateria apasă pe "Battery Saverși pe "Optimize", pe "Wi-Fi Security" poți vedea cât de sigur este rețeaua ta de Wi-Fi și cât e de rapidă, în "AppLock" poți pune parolă la aplicații (are o modalitate care face fotografie dacă să greșste parola), în "Safe Browsing" poți să utilizezi browserul în filă privată.

CCleaner
CCleaner este o aplicație care se ocupă numa de sters fișiere și cache, pentru a descarca apasă aici.
Pentru a sterge fișiere apasă pe "Analizeză", selecționați cea ce vreți să stergeți și apasă pe "Curăță",
în "Menager Aplicații" poți dezinstala și dezactiva aplicații.

Mlawarebytes Anti-Malware
Malwarebytes Anti-Malware este o aplicație concentrată la stergera de virusuri și malwares, pentru a descarca apasă aici.
Pentru a face o scanare apasă  pe "Run a scanși pe "Delete" dacă găseste ceva.



Niciun comentariu

saitulmoldovenesc.blogspot.com Web analytics


© 2016 -- 2018

Un produs Blogger.