Cum să înregistrezi ecranul PC-ului

Cum să înregistrezi ecranul PC-ului
Ai vre să faci video pe youtube făcând gameplay,tutorial sau altru pe computerul vostru,dar nu știi cum și cu ce programe puteți înregistra ecranul computerul.
Prin acest postul a să va spun cele mai bune programe pentru a înregistra ecranul PC-ului.

Open Broadcaster Software (OBS)

Open Boradcaster Studio este o programa gratuită   pentru a  înregistra ecranul computerului compatibilă cu Windows, OS X și Linux.
Programa aceasta permite să faceți: transmisii în live streaming sau să creați registrații combinate între desktop și webcam
Pentru a descarca OBS apasați aici, după dece apsați pe butonul verde "Download OBS Studio", după ce ați apăsat selecționați sistemul vostru operativ(Windows 7+, OS X 10.8.5, Lnux).
Acuma să vă descarce fișieru "OBS-Studio-0.16.6-Full-Installer.exe", după ce sa decarcat, apăsați de două ori repede pe dânsul, pe urmă apăsați pe "DA", pe "Next", pe "I Agree", selecționați destinare fișierului și apăsați pe "Next", pe "Installși în  șfârșit pe "Finish", acuma ați terminat setup-ul.


După de ce ați terminat setupul deschdeți programa: pentru a înregistra Desktopul mișcați cursorul jos pe "Surse", apăsați pe "+", și pe urmă pe "Cpatură de fereastră". Pentru a porni înregistrarea apăsați pe "Pornește înregistrarea". Pentru a creea înregistrări combinate între webcam și desktop miscați de nou cursorul pe "Surseapăsați pe "+", și pe urmă pe "Dispozitiv de captură video".
Pentru a înregistra în live streaming apăsați pe "Fișierîn alt la stânga, pe "Setări",pe "Streamși împostează cu datele tale, pe urmă apasă pe "Aplicăși în Sfârşit pe "Pornește streamingul"

CamStudio

CamStudio este programa foarte simplă, rapidă și gratuită pentru a înregistra desktopul, comptibilă numa cu Windows.
Programa suportează duoă tipuri de formate video: AVI  și videoclipuri în Flash SWF, o funcție importantă este posibilitatea să adăugați: îndicații,săgete și scrisuri personalizate fară programe de editat video.
Pentru a descarca programa apasă aici, după de ce apsă pe butonul verde "Download", Acuma să vă descarce fișieru "Camstudio.exedupă ce sa decarcat, apăsați de două ori repede pe dânsul, pe urmă apăsați pe "DA", pe "Next", pe "Acceptși în sfârșit pe "Finish", acuma ați terminat setup-ul.
După de ce ați terminat setupul deschdeți programa: Pentru a  înregistra apăsați pe cercul roșu și selecționați zona de înregistrarea, apăsați pe patratul albastru pentru a opri înregistrarea. Pentru a adăuga adnotări apăsați pe "Tools", și pe "Effects" pentru  a decide efectul cu care o să apară

Camtasia Studio
Camtasia Studio este o programă cu plată pentru a înregistra ecranul desktopului și pentru a edita videoclipuri, compatibilă cu Windows și OS X. 
Pentru a descarca programa apasă aici după dece apsați pe "Free Trial" dacă vreți să încercați programa pe 30 de zile, apsați pe "Buy Now" pentru a o cumpăra.
Acuma să vă descarce fișieru "camtasia.exedupă ce sa decarcat, apăsați de două ori repede pe dânsul, pe urmă apăsați pe "I accept the License Terms", pe "DA" și în șârșit pe "Finish", acuma ați terminat setup-ul.


După de ce ați terminat setupul deschdeți programa:  Pentru a  înregistra apăsați pe "Recordîn alt la stânga și programa a să despară și în jos la drapta o să apră o fereastră, apasați pe cercul roușu la dreapta unde îi scris "rec". După de ce ați oprit înregistrarea a să puteți edita videoclupul de o dată.


Fraps 
Fraps este o programă gratuită pentru a înregistra o sesiune de joc pe PC compatibilă cu Windows.
Pentru a descarca programa apasă aici, după de ce apasă pe "Download Fraps 3.5.99 Setup (2.2 MB)".Acuma a să vă descarce fișierul "setup.exe", apăsați de două ori repede pe dânsul, pe urmă apăsați pe "DA", pe "I Agree", selecționați destinare fișierului și apăsați pe "Next", pe "Installși în șârșit pe "Close", acuma ați terminat setup-ul.
După de ce ați terminat setupul deschdeți programa și pune sectările care vă plac mai mult, pentru a înregistra o sesiune de joc, deschideți joaca și apăsați pe tastul "F9" sau tastul care al aveți împostat, pentru a opri apăsați di nou pe "F9sau tastul care al aveți împostat.


Niciun comentariu

saitulmoldovenesc.blogspot.com Web analytics


© 2016 -- 2018

Un produs Blogger.