Cele mai bune aplicații pentru trăducere

Cele mai bune aplicații pentru trăducere
Îți trebuie să traduci un text, un document, instrucțiuni, un text pentru școală sau alt ceva, astăzi îți arăt cele mai bune aplicații pentru a traduce.

Google Translate
Google Translate este cel mai celebru serviciu de traducere, are 107 de limbi diferite și vine frecvent actualizat, da poate de multe ori să ni fie precis, pentru a descarca apasă aici.
Cu Google Translate poți traduce scriind, grăind, făcând sau încărcând fotografii. Cu această  aplicație poți traduce offline.
Pentru a traduce prin fotografie apasă pe aparatul de fotografii la stânga, acuma încadrează textul care vrei sa-l traduci, dacă vrei să traduci o fotografie din telefon după ce ai întrat pe aparatul de fotografii apasă pe icoana la stânga de cercul roșu cu înăuntru aparatul de fotografii.

iTranslate
iTranslate este una dintre cele mai precise aplicații de traducere și ușor de utilizat, pentru a descarca apasă aici.
Acest serviciu are peste 90 de limbi diferite, poți traduce scriind sau grăind și poți salva traducerele tale preferate. Dar această aplicație funcționează numa cu internet.

Translate Voice - Translator
Translate Voice - Translator este o aplicație de traducere specilizată în traducere cu vocea cu peste 80 de limbi deferite, pentru a descarca apasă aici.
Dacă cauți o aplicație de traducere cu vocea Translate Voice - Translator  este pentru tine, dar are și modalitatea de a traduce și scriind.


Niciun comentariu

saitulmoldovenesc.blogspot.com Web analytics


© 2016 -- 2018

Un produs Blogger.