Cum să te uiți posturi TV de pe Android

Cum să te uiți posturi TV de pe Android
Vrei să te uiți posturi TV de pe un telefon Android dar nu știi cum să faci, sau nu știi ce aplicație să utilizezi, prin acest post a să îți arăt cum să faci și ce aplicație trebuiesc.

Lazy IPTV
Lazy IPTV este una din cele mai bune aplicații pentru a vedea posturi TV de pe Android,în care poți adauga link-uri sau fișiere cu playlisturi de posturi TV, pentru a descarca apasă aici.
Pentru a aduga un link di un canal TV apasă pe cele trei liniuțe în alt la stânga, pe "Add new playlist...", în sfârșit pe "From Internet(by url)",  în "playlist's name" scrii numele canalului sau numele de la playlist dacă adugi mai multe link-uri, în "path to playlist file or url" și apasă pe "Save"

Pentru a aduga un fișier cu playlisturi de posturi TV apasă de nou pe "Add new playlist...", pe "From file",alege fișieru cu playlisturi și apsă pe "Save".
Pentru a vede canalele poți utiliza playerul de la telefon sau MX Player.
site-uri pentru a avea link-uri de posturi TV sau să descarci playlisturi:
SourceTV
IPTV Zone
IPTV M3U Streaming
IPTV Sat Links
Ramalin
IPTV4Free

IPTV 
IPTV este tot o bună aplicație pentru a privi posturi TV de pe Android, are o versiune gratuita care poți s-o descarci de aiciși o versiune cu plată care poți s-o achiți aici.
Și pe IPTV poți aduga link-uri sau fișiere cu playlisturi.
Pentru a adauga un link apasă pe plusul  în alt la dreapta sau dacă este prima dată că utlizezi aplicția apasă pe "Adăugare listă de redare", pe "Adaugare legătură", în "Playlist URL" pui link-ul de la canal și pe "Playlist name (optionally)" numele de la canal sau de la playlist dacă ai adaugat mai multe link-uri.
Pentru a aduga un fișier cu playlisturi apasă de nou pe plus, pe "Selectare fișier", selectează fișierul.
Pentru a vedea canalele trebuie să descarci playerul MX Player sau VLC for Android.

VLC for Android
VLC for Android este un bună aplicație pentru a vedea posturi TV, și este un bun player, pentru a descarca apasă aici.
Pentru a adauga un link apasă pe cele trei liniuțe în alt la stânga, pe "Deschideți MRL", și în "întroduceți adresa MRL" pune link-ul(numa unu)
Dacă vrei poți porni și fișiere cu playlisturi cu posturi TV dar trebuie fie care dată să faci acest proces, apsă pe cele trei liniuțe în alt la stânga, pe "Dosareși alege fișierul, dupa ce l-ai ales a să se pornească automat.




Niciun comentariu

saitulmoldovenesc.blogspot.com Web analytics


© 2016 -- 2018

Un produs Blogger.