Cum să utilizezi Windows pe Android

Cum să utilizezi Windows pe Android
Ai vre să poți utiliza sistemul operativ Windows pe telefonul tău Android dar nu crezi  că este posibil, prin acest post a să îți arăt că este.

Bochs și Qemu
Pentru a putea utiliza Windows pe un telefon Android trebuie să utilizezi Bochs sau Qemu. Bochs merge mai încet dar este mai stabil, Qemu merge mai repede dar este mai instabil. 
Prcesul pentru a instala Bochs și Qemu este egal.
După ce descarcați Bochs sau Qemu a să aveți un fișier în .zip a-l extrageți (dacă nu reușești sa-l extragi poți utiliza aplicația RARși a să vă apară două fișiere unu în .apk și unu în .zip, extrageți fișierul în .zip și a să aveți dosarul "SDL". În acest dosar trebuie să puneți un sistemul operativ (în acest caz Wondows) cu extensia .img (și nu altre extensii de exemplu .iso sau altru, pentru că nu funcționează), și sa-l numiți "c.img". Acuma trebuie să mișcați dosarul "SDLîn memoria internă a telefonului și îi important să nu fie un subdosar (adică să nu fie înăuntru la niciun dosar).
Acuma trebuie să înstalezi fișierul .apk, sa-l deschizi și ești gata să utilizezi Windows pe telefonul tău Android. Pentru mișca cursorul utilizezi ecranul telefonului, volum + este butonul stâng al mausului și volum - este butonul drept.



Niciun comentariu

saitulmoldovenesc.blogspot.com Web analytics


© 2016 -- 2018

Un produs Blogger.