Cele mai bune programe de modificat poze

Cele mai bune programe de modificat poze
Vrei să modifici pozele pe care le ai în computerul tău sau poze care le ai descarcat de pe internet dar nu stii ce programe să utelizezi, prin acest post a să îți propun cele mai bune programe.

Photoshop
Photoshop este cea mai bună programă pentru a modifica poze, pentru a descarca apasă aici.
Photoshop este compatibil cu Windows și Mac OS X. Pentru a putea utiliza programa trebuie să platești un abonament de 11,89 de euro pe lună, dar dacă vrei să încerci programa este o versiune gratuită care durează 30 de zile. Photoshop permite toate tipurle de modificări, de la cele mai simple la cele mai complexe.

GIMP
GIMP este o bună alternativă la Photshop, pentru a descarca apasă aici.
GIMP este compatibil cu Windows, Mac OS X și Linux, programa este gratuită.
Este cea mai bună programă gratuită pentru a modifica poze, are aproape toate tipurle de modificărli.

AfterShot Pro
AfterShot Pro este una din cele mai bune programe pentru a modificac poze, pentru a descarca apasă aici.
AfterShot Pro este compatibil cu Windows, Mac OS X și Linux. Pentru a utiliza programa trebuie să plătești 89,99 de euro, dar dacă vrei să încerci programa este o versiune gratuită care durează 30 de zile. Ca și Photoshop permite toate tipurle de modificări, de la cele mai simple la cele mai complexe.

Paint.net
Paint.net este o bună programă pentru a modifica poze dacă nu esti expert sau dacă  nu vrei să modifici prea mult poza, pentru a descarca apasă aici.
Paint.net este compatibil numa cu Windows și este gratuită. Programa este similară cu Paint dar are mai multe funcțonalități.

PhotoScape
PhotoScape este tot o bună programă pentru a modifica poze, pentru a descarca apasă aici.
PhotoScape este compatibil cu Wondows și Mac OS X, programa este gratuită. PhotoScape are aproape toate funcționalități pentru a modifica pozele și este ușor de utilizat mai ales pentru cei care îs la început.

InfranView
InfranView este o bună programă pentru a modifica poze, pentru a desarca apasă aici.
InfranView este compatibil numa cu Windows și este gratuită. Programa nu ocupă muly spațiu pe hard disk, are multe funcționalități pentru a modifica poze (dar nu pot fi comparate cu funcționalități de cele alte programe),  permite de a converti și redimensiona imaginile.



Niciun comentariu

saitulmoldovenesc.blogspot.com Web analytics


© 2016 -- 2018

Un produs Blogger.