Cele mai bune și rapide browsere pentru PC

Cele mai bune și rapide browsere pentru PC
Ai un browser care merge încet, dă multe probleme și ai vre sa-l schimbi dar nu știi care sa-l descarci, prin acest post a să îți propun niste browsere, dar nici unu îi mai bun de cât altul, care sa-l utilizezi depinde de tine încearcă-le pe toate și ține acela cu care ți-e mai comod.

Google Chrome
Google Chrome este browserul cel mai utilizat din lume și probabil cel mai bun compatibil cu Windows, Mac OS X și Linux.
Îi foarte rapid la deschidere, are multe extensii care permite să extindă funcţionalităţile, să actualizează singur în automat fară ca să faci ceva și are posibilitatea de a utiliza mai multe conuturi pe același dispozitiv și de a le sincroniza conturle cu Smartphone-urile. O problemă care o are, este că utilizeză mult Ram-ul și consumă mult bateria de la computerle portative.

Mozilla Firefox
Mozilla Firefox este cea mai bună alternativă la Google Chrome compatibil cu Windows, Mac OS X și Linux.
O dată era cel mai utilizat browser din lume dar cu debutul Google Chrome o pierdut putere.
Are multe extensii ca și Chrome dar pe Firefox îs mai complete, are posibilitatea de a utiliza mai multe conturi și de a le sincroniza cu Smartphone-urile și protejează datele personale mai bine de cât face Google Chrome.
Un defect care a-l are (care mare difect nu este), îi că la pornire nui a șă rapid ca Google Chrome.

Opera
Opera este o bună alternativă la Google Chrome și Firefox compatibil cu Windows, Mac OS X și Linux.
O dată era concurentul pricipal lui Firefox dar și el o pierdut putere.
Îi foarte rapid la pornire, este compatibil cu toate extensile lui Chrome și alte care sunt a lui Opera, are posibilitatea de a utiliza mai multe conturi și de a le sincroniza cu Smartphone-urile, are funcția "Opera Turbo" care permite velocizarea la navigație, are posibilitatea de a bloca publicitatea, are VPN întegrat, teme personalizate și task manager.
Niste extensii pentru Chrome nu să găsesc în Store-ul oficial.

Microsoft Edge
Microsoft Edge este browserul care o înlocuit Internet Explorer și este compatibili de la Windows 10 în sus.
Este foarte rapid, consumează puțin RAM-ul de la computer, are extensii dar nu îs a șă de multe ca pe Google Chrome și Firefox.
Nu are posibilitatea de a utiliza mai multe conturi și nu are un task manager.

Niciun comentariu

saitulmoldovenesc.blogspot.com Web analytics


© 2016 -- 2018

Un produs Blogger.