Cum să utilizezi Nintendo DS pe PC

Cum să utlizezi Nintendo DS pentru PC
Îți plac jocurle pentru Nintendo DS și vrei să te joci la iele doar n-ai NDS-ul, prin acest post a să îți arăt cum să te joci prin computer.

DeSmuME
DeSmuME este cel mai bun emulator de Nintendo DS pentru PC, pentru a descarca apasă aici.
După ce ai întrat apasă pe "DeSmuME (32bit) 0.9.11" dacă aveți un computer de 32 bit, pe "DeSmuME (64bit) 0.9.11dacă aveți un computer de 64 bit, după de ce a să descarce un fișier în .zip, pentru al deschide trebuie să descarci WinRAR, după ce l-ai deschis selecționează toate fișierele și punele în un dosar. Pentru a deschide emulatorul apasă pe "DeSmuME_0.9.11_86x.exe" dacă ai descarcat versiunea 32 bit,pe "DeSmuME_0.9.11_64x.exe" dacă ai descarcat versiunea 64 bit. Pentru a deschide o joacă care o aveți în computer apasă pe "File", pe "Open ROMși selecționează joaca.
Site-uri pentru a descarca jocuri pentru Nintendo DS:
Emuparadise
Romhustler
Portalroms
Romsup
Romulation

NO$GBA
NO$GBA  este o bună alternativă la DeSmuMe, pentru a descarca apasă aici.
După ce ai întrat apasă pe "No$gba 2.8d", după ce a să descarce un fișier în .zip, după ce l-ai deschis selecționează toate fișierele și punele în un dosar. Pentru a deschide emulatorul apasă pe "NO$GBA.EXE". Pentru a deschide o joacă care o aveți în computer apasă cu butunul drept al mausului pe emulator și apasă pe "Load Gameși selecționează joaca.

Alte bune emulatoare sunt:
DuoS

iDeaS



Un comentariu:

saitulmoldovenesc.blogspot.com Web analytics


© 2016 -- 2018

Un produs Blogger.