Cele mai bune și rapide Browsere pentru Android

Cele mai bune și rapide Browsere pentru Android
Ai un browser care merge încet, dă multe probleme, sau alte multe lucruri negative și ai vre sa-l schimbi dar nu stii care este cel mai bun de descarcat, în acest post a să îți propun niste browsere, dar nici unu îi mai bun de cât altul asta depinde de tine încearcă-le pe toate și ține acela cu care ți-e mai comod.

Chrome
Chrome probabil este cel mai bun browser în acest moment și dacă a-l utilizați pe computerul vostru puteți sincroniza parolele salvate, site-urle preferate și mult altru.
Chrome în telefoanele normale și puternice merge destul de repede dar în telefoanele mai slabe poate să meargă încet.

Firefox
Firefox este o bună alternativă la chrome, și cu Firefox puteți sincroniza totate datele pe care le aveți în PC-ul vostru.
Este rapid cu toate tipurle de telefoane.

Dolphin Browser
Dolphin Browser este tot un bun browser, este cel mai ușor și mai rapid browser de pe Google Play Store. Cu o extensie poți sincroniza toate datele cu Google Chrome, Firefox și Safari. Cu o modalitate prezentă în Dolphin poți deschide niște site-uri cu comenzi vocale sau gesturi personalizate.

Puffin Web Browser
Puffin Web Browser este tot un bun browser pentru un telefon Android, este unicul browser compatibili cu toate conținuturile Flash.

Opera Browser
Opera Browser este unu din cei mai buni browser pentru Android și îți face si cheltui puțin din datele mobile.

Naked Browser
Naked Browser este unul din cel mai ușor și ripid browser împreună cu Dolphin.
Acest browser are două caracteristici care al deferă de ce alți browseri:
1. Posibilitate de a restabili file închise
2. Acest browser n-are nici o funcție care se uită și salveză la cea ce te uiți pentru a trimite aceste informații la alte servere (cum fac ce alți browseri).



Niciun comentariu

saitulmoldovenesc.blogspot.com Web analytics


© 2016 -- 2018

Un produs Blogger.