Cele mai bune aplicații GPS pentru Android

Cele mai bune aplicații GPS pentru Android
Călătorești des prin lume dar navigatorul tău s-o rupt și nu stii ce să faci, prin acest a să îți propun cele mai bune aplicații de navigație GPS.

Google Maps
Google Maps este una din cele mai bune și cunoscute aplicații de navigație GPS.
Google maps este deja instalat în toate telefoanele Android, are hărțile mereu actualizate și este foarte simplu de utilizat. Dar principalul defect este că dacă vrei să te miști în un oraș foarte departe sau în altă țară trebuie să fii conectat la internet, dar dacă vrei să te miști în un oraș sau o zonă nu prea departe poți descarca o hartă pe 30 de zile.
Sunt două metode pentru a descarca o hartă:
1)Apasă pe cele trei liniuțe înalt la stânga, pe "Zone offline", pe "SELECTAȚI PROPRIA DVS. ZONĂ", selecționează zona și apasă pe "DESCĂRCAȚI".
2)În "Căutați aici" scrie "ok maps", selecționează zona și apasă pe "DESCĂRCAȚI".

Here WeGo
Here WeGo este cea mai bună alternativă la Google Maps.
Dacă călătorești mult Here WeGo este aplicația GPS pentru tine, cu acestă aplicație poți merge unde vrei cu sau fară internet. Here WeGo are diferite limbi pentru voce, opțiunea "Ecran zi/noapte", alerte de viteză, dacă esti conectat la internet te avizează dacă este trafic și poți schimba unitățile de măsură. Această aplicație utilizează hărțile a lui Google Maps, asta înseamnă că sunt mereu actualizate, pe Here poți descarca hărțile de țări, continente întregi sau de lumea întregă gratis ca să poți să mergi fară să fii conectat la internet. Pentru a descarca o hartă apasă pe cele trei liniuțe înalt la stânga, pe "Descărcare hărțiși selecționează harta care vrei s-o descarci.

MAPS.ME
MAPS.ME este o bună aplicație e navigație GPS.
MAPS.ME utilizează hărțile a lui Google Maps și îți permite să le descarci pe toate, are modalitatea nocturnă, ca unități de măsură are kilometri și mile, are puține limbi pentru voce și pentru navigare esti obligat să descarci harta de punctul de plecare și de sosire.

City Maps 2Go
City Maps 2Go este tot o bună aplicație e navigație GPS, aici poți descarca versiunea gratis și aici versiune cu plată.
City Maps 2Go are diferite hărți simple care trebuie să le descarci pentru navigație.
Pentru a descarca o hartă apasă pe cele trei liniuțe înalt la stânga, pe "Browse by Countryși selecționează harta.


Niciun comentariu

saitulmoldovenesc.blogspot.com Web analytics


© 2016 -- 2018

Un produs Blogger.