Cum să schimbi limba la Windows 10

Cum să schimbi limba la Windows 10
Vrei să schimbi limba la Windows 10 dar nu stii cum și crezi că este o procedură dificilă, prin acest post a să îți arăt că este foarte simplu de făcut. Pentru a face această procedură trebuie să fii conctat la internet pentru a descarca pachetele lingvistice.
Prima metodă
Pentru a schimba limba la Windows 10 apasă pe butonul "Startși în meniul start, în "Căutați în Windows" scrie "Panou de control". Acuma după scrisul "Vizualizare după" (înalt la dreapta) trebuie să selecționezi "Pictograme mari" sau "Pictograme miciși apasă pe icoana "Limbă".
Pentru a adăuga o limbă apasă pe "Adăugați o limbă", selecționează limba care o vrei să o adaugi, apasă pe "Deschidereși pe "Adăugare". Acuma trebuie să descarci și să înstalezi pachetul lingvistic, pentru a o face apasă pe "Opțiuni", pe "Descărcare și instalare pachet lingvisticși pe "DA".
Acuma apasă din nou pe "Opțiuni", pe "Aceasta devine limba principalăși pe "log off acum", din acest moment a să fie pusă limba care ai selcționat.

A doua Metodă
Pentru a schimba limba la Windows 10 mai este o metodă, apasă pe butonul "Startși în meniul start, în "Căutați în Windows" scrie "Setări". Acuma apasă pe "Vorbire, regiune, datăși pe "Limbi", pentru a adăuga o limbă apasă pe "Adăugați o limbăși selecționează limba care o vrei să o adaugi.
Acuma trebuie să descarci și să înstalezi pachetul lingvistic, pentru a o face apasă pe "Opțiuniși apasă pe "Descărcare" supt "Descărcare pachet lingvistic". Pentru a vizualiza limba apasă pe "Setat ca impicitși reporneste calculatorul.


Niciun comentariu

saitulmoldovenesc.blogspot.com Web analytics


© 2016 -- 2018

Un produs Blogger.