Cum să optimizezi o joacă pe Windows

Cum să optimizezi o joacă pe Windows
Ai o joacă la care vrei să te joci dar computerul tău este vechi și când te joci are lag, probabil ar trebui să schimbi PC-ul dar dacă nu ai bani sau nu vreui să schimbi computerul poți utiliza programele și sfaturle care a să-ți le propun.

Game Booster
Game Booster este cea mai bună programă pentru a optimiza o joaca ca să nu aibă lag, pentru a descarca apasă aici.
Pentru a putea utiliza Game Booster trebuie să îți faci un account, după ce ai făcut un account apasă pe "Boost" pentru a selecționa programele sau serviciile care a să fie închise când a să pornească o joacă (nu selecționa serviciile de sistemă de exemplu explorer.exe, searchUI.exe etcetera). Acuma trebuie să selecționezi jocurle care vrei să te joci fară lag, pentru a face asta întră în "Gamesși în "MY GAMES", pentru a selecționa o joacă apasă pe plusul înalt la stânga și pe "BROWSE", după ce ai selecționat joaca apasă pe "ADD". Pentru a face "Boost" la o joacă trebui să apeși pe joaca care vrei s-o joci și pe "START GAME".

Moduri de Grafică
Când pui setările grafice la minim joaca tot are mult lag, poți descarca moduri de grafică care reduc grafica pentru a putea juca fară lag.
Atentie: modurle de grafică depind de joacă și este possibil că nu toate jocurle au moduri de grafică care reduc grafica.

Actualizări de sistem și patch-uri
Pentru a te juca fără lag este foarte important ca sistemul operativ să fie actualizat la ultima versiune. 
Un alt lucru care este important să descarci și să instalezi toate patch-urile de la joaca.

Scanare și curățenie de sistem
Este foarte important să faci o scanare de sistem cu antivirusul.
Este important să curăți ramul, să stergi cache-urle, să rezolvi problemele de sistem și să defragmentezi hard disk-ul fie care lună.
Poți utiliza acestea programe.


Niciun comentariu

saitulmoldovenesc.blogspot.com Web analytics


© 2016 -- 2018

Un produs Blogger.